Nieuwdorp 1 verliest van De Noormannen

7 april 2024 18:15

Nieuwdorp 1 heeft in de uitwedstrijd in Westkapelle tegen de Noormannen een 3-1 nederlaag opgelopen. Nieuwdorp staat nog wel 5e maar het verschil met de top 3 wordt groter.

PZC:
Noormannen-Nieuwdorp 3-1:
De eerste twintig minuten waren niet heel goed en vlak daarna volgde een snelle omschakeling bij de thuisploeg. Uiteindelijk kwam de bal bij Dylan Maljers en hij liet de openingstreffer aantekenen. Nieuwdorp was voetballend beter, maar een attente Dylan Knevel zette Noormannen op een 2-0-voorsprong.
Aan het begin van de tweede helft was het wederom Maljers die voor een doelpunt zorgde. De inzet bij Noormannen was goed en de druk van Nieuwdorp werd groter.
Verder dan een rake kopgoal van Ruud la Grand kwamen de bezoekers niet.

Rene en Liesbeth van der Vliet waren deze keer metn Goes 1 me naar Halsteren. Dus geen foto's van Rene en Liesbeth.
Gelukkig was Leo Jobse van de Noormannen bereid om een aantal foto's naar Nieuwdorp op te sturen. Hartelijk dank daarvoor.